CA EN ES

APLICACIONS

Si vols que et publiquem l'aplicació en què reutilitzes informació que oferim en el nostre portal de dades obertes, fes-nos-ho saber emplenant el següent formulari.

Ens atenem a aquest codi ètic 

    

     


Papelea.com mostra la informació dels tràmits administratius de més de 60 AAPP espanyoles, així com la localització dels registres administratius dels diversos nivells de l'administració.

    

   


Apparador és la guia comercial i de serveis de Sabadell

   

   

MokMok és la nova app gratuïta que posa en contacte conductors i passatgers per a compartir els seus trajecte habituals, a la feina, a la universitat, etc.

   

   


Amb l'App de Reskyt converteix el teu smartphone en una potent eina per escanejar codis QR de qualsevol tipus i generar targetes vCard.


      


Es tracta d'una APP que garanteix la transmissió d'informació de forma selectiva, eficaç i directa entre la font d'informació i els usuaris de forma totalment anònima.


AgendaOberta, el directori d’esdeveniments culturals dels Països Catalans finançat pels Ajuts puntCAT de la Fundació puntCAT, afegeix cada dia de forma automatitzada més de 200 activitats de tot tipus que tenen lloc a tots els punts del territori.


  


Citihood és la primera xarxa de ciutat en web i mòbil. Si ets un comerç trobaràs la plataforma perfecta per dinamitzar el teu negoci.

   

   


Guia de restaurants de Sabadell i Comarca amb descripció, fotografies i cartes dels establiments. Amb un apartat de geolocalització de restaurants i promocions directes.

La posada en marxa d'aquest lloc es va fer el dia 18 d'octubre de 2013, però l'estació meteorològica està en funcionament des de l'1 d'octubre de l'any 2011.

   

   


FGC App és l’aplicació oficial de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Descarrega’t aquesta aplicació al teu mòbil o tauleta.

   


Amb Futdroid podràs accedir a tota la informació sobre les lligues de futbet organitzades per l'Ajuntament de Sabadell.

   

   


JoinUp Taxi és una aplicació dissenyada per a fomentar els trajectes compartits amb taxi e impulsar la mobilitat sostenible i el consum col·laboratiu a les ciutats.

   


Sabadell Click a Click és una iniciativa per a veure la nostra ciutat amb uns altres ulls mitjançant el geoposicionament de fotos.

   


L'aplicació SOS info ha estat creada amb l'objectiu d'ajudar al  propietari del dispositiu mòbil si aquest es troba en una situació  d'emergència.