CA EN ES

APLICACIONS

Si vols que et publiquem l'aplicació en què reutilitzes informació que oferim en el nostre portal de dades obertes, fes-nos-ho saber emplenant el següent formulari.

Ens atenem a aquest codi ètic 

Reskyt

   

   


Amb l'App de Reskyt converteix el teu smartphone en una potent eina per escanejar codis QR de qualsevol tipus i generar targetes vCard.

Quan s'escaneja un codi QR, si aquest en conté una URL d'un lloc web, automàticament et portarà al contingut web. Si el codi QR només conté text, la informació apareix immediata en pantalla i per a altres formats, com pot ser adreces de correu electrònic, números de telèfon, etc. l'App demana que acció desitges prendre.

Aquesta App és de molt fàcil ús i molt completa, ja que admet diversos idiomes i està connectada a un gestor de contingut per a creació de pàgines webs totalment adaptada a mòbil, sense necessitat de saber res de programació i d'una forma molt intuïtiva i ràpida.

Quan s'escaneja un codi QR generat per la plataforma Reskyt, l'App creix a nivell de prestacions i encara té més potencial de serveis com són les notificacions per rebre ofertes i promocions dels teus negocis preferits.

Característiques:

  • Escaneja qualsevol codi QR o genera el teu vCard.
  • Visualitza on i quan vulguis webs escanejades.
  • Navega en webs adaptades totalment a dispositius mòbils.
  • Gestiona els teus favorits per tenir els teus establiments preferits.
  • Rep ofertes i promocions dels teus preferits al teu App

Comparteix informació amb els teus contactes mitjançant xarxes socials

Disponible en català, castellà, anglès i francès

Versió gratuïta

      

   

 Desenvolupada per: RESKYT