CA EN ES

APLICACIONS

Si vols que et publiquem l'aplicació en què reutilitzes informació que oferim en el nostre portal de dades obertes, fes-nos-ho saber emplenant el següent formulari.

Ens atenem a aquest codi ètic 

MokMok

   

   

MokMok és la nova app gratuïta que posa en contacte conductors i passatgers per a compartir els seus trajecte habituals, a la feina, a la universitat, etc.

A MokMok, els conductors publiquen els seus trajectes habituals establint:

- Punt exacte de sortida.

- Punt exacte d’arribada.

- Data i hora de sortida.

A més, el conductor tria d’una base de dades el vehicle amb el que farà el recorregut. Així, MokMok pot calcular el cost del trajecte. El cost aplicat és el que correspon a la despesa del trajecte, sense ànim de lucre, tenint en compte carburant, assegurança i manteniment.

A MokMok, cada usuari disposa d‘un saldo que l’aplicació actualitza de manera automàtica trenta minuts després de la sortida del trajecte. El cost del trajecte es divideix entre el nombre d’ocupants del vehicle, inclòs el conductor, i cada usuari assumeix la seva part. D’aquesta manera el conductor té el cobrament assegurat i els passatgers saben que paguen exactament el que és just.

A més, la puntualitat es sagrada, i per això, MokMok disposa d’un sistema de geo-posicionament mitjançant el qual, el conductor pot confirmar la seva posició cinc minuts després de l’hora de sortida prevista. Si la posició es correcte, l’aplicació envia un missatge de confirmació i el conductor pot emprendre el trajecte amb la seguretat que cobrarà. Naturalment, el conductor també ha de ser puntual, si no es així, els passatgers no hauran d’assumir la seva part del cost.

Disponible en català

Versió gratuïta

      

Codi QR a la web

 Desenvolupada per: MokMokCars S.L.