CA EN ES

APLICACIONS

Si vols que et publiquem l'aplicació en què reutilitzes informació que oferim en el nostre portal de dades obertes, fes-nos-ho saber emplenant el següent formulari.

Ens atenem a aquest codi ètic 

Papelea

    

     


Papelea.com mostra la informació dels tràmits administratius de més de 60 AAPP espanyoles, així com la localització dels registres administratius dels diversos nivells de l'administració.

 L'organització del nostre sistema administratiu provoca que els ciutadans hagin de dirigir-se a instàncies molt variades per a la realització de les seves gestions. Aquest és un dels obstacles que no han estat capaces de superar les administracions públiques a l'hora d'oferir experiències de personalització als ciutadans, i redunda en ocasions en una mala experiència d'usuari.

Papelea tracta d'optimitzar la fase d'informació que els ciutadans han de dur a terme abans de fer qualsevol tràmit. En aquest sentit, Papelea ja ofereix la informació de nombroses AAPP de forma consistent i amb una experiència d'usuari senzilla, i connecta als ciutadans entre si perquè col·laborin en la resolució dels seus dubtes.

Disponible en català, castellà i gallec

      Lloc web: papelea